18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τζόρτζεβιτς: “Κανένας δεν θα μας στερήσει αυτό που έχουμε κερδίσει”

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μας έχει συνηθίσει να λέει αυτά που σκέφτεται, από τότε που ήταν παίκτης ως σήμερα που βρίσκεται με κουστούμι στην άκρη του πάγκου. Αυτό έκανε μιλώντας στην Gazzetta dello Sport για τη φετινή χρονιά και την απόφαση της ιταλικής λίγκας να λήξει το πρωτάθλημα χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή.

"Μιλώντας για τον εαυτό μου και την ομάδα μου θα πω πως κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει όσα καταφέραμε φέτος και πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Αυτή η χρονιά θα μας αφήσει όλους με την αίσθηση του ανολοκλήρωτου", τόνισε ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια για να προσθέσει: "Είναι δύσκολο να κάνεις έναν απολογισμό βλέποντας μόνο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Αλλά είμαι κάτι παραπάνω από περήφανος που οδήγησα αυτή την ομάδα σε ότι έκανε και στην καθημερινή της προσπάθεια στο παρκέ, όχι μόνο στους αγώνες".

Ο Τζόρτζεβιτς μιλώντας για τη συνέχεια στάθηκε στη σημασία του κορμού: "Είναι σημαντικό να παραμένουν πάντα παίκτες που έπαιξαν βασικό ρόλο. Ο κορμός της ομάδας έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και δεν χρειάζεται να αλλάξουμε και πολλά. Οι κινήσεις που κάναμε πέρυσι το καλοκαίρι έγιναν με το μυαλό στο ότι θα βρισκόμαστε σε ένα χρόνο στην Ευρωλίγκα. Αν γίνει και πράξη αυτό, τότε θα προχωρήσουμε σε κάποιες προσθήκες".

Όσο για την προοπτική να συνεχιστεί το EuroCup και με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί η σεζόν υπογράμμισε: "Θα είμαστε οχτώ ομάδες, όλες στο ίδιο επίπεδο, χωρίς να ξέρουμε που βαδίζουμε, γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει ανάλογη εμπειρία. Θα έχουμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε και θα μπορούμε να κάνουμε ευρύ rotation λογικά. Θα είναι μια κατάσταση απολύτως άγνωστη, αλλά και κάτι το οποίο θα πρέπει να ανακαλύψουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ