21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζόρτζεβιτς: “Ήλπιζα πως θα έχουμε περισσότερους παίκτες” (pics)

Η αρχική λίστα της Εθνικής Σερβίας για το τέταρτο παράθυρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Σταδιακά όμως άρχισαν να περνάνε κόκκινες μολυβιές πάνω από ονόματα. Το ρόστερ παραμένει δυνατό, αλλά σίγουρα οι απουσίες είναι πολλές και ηχηρές, αφού οι περισσότεροι από τους ΝΒΑερς δεν θα δώσουν το "παρών" στους αγώνες με την Ελλάδα (13/9) και την Εσθονία (16/9).

Η Εθνική Σερβίας άρχισε την προετοιμασία της σήμερα (με τους παίκτες να ενσωματώνονται σταδιακά ως τις 8/9) και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στις απουσίες αυτές, αλλά και στην αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδας στο Ηράκλειο Κρήτης.

"Ήλπιζα πως θα έχουμε περισσότερους παίκτες διαθέσιμους σε αυτό το παράθυρο", τόνισε ο Τζόρτζεβις για να προσθέσει: "Περίμενα πως θα είμαστε όλοι και πως οι παίκτες θα έπαιρναν άδεια από τις ομάδες τους. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι. Έπρεπε να ακούσουν τις ομάδες τους. Ο Τεόντοσιτς και ο Μαριάνοβιτς δεν πήραν άδεια. Καλό θα ήταν πάντως να σταματήσουμε να μιλάμε γι' αυτό και να στρέψουμε πια την προσοχή μας στους αγώνες. Και ειδικά σ' αυτόν με την Ελλάδα, αφού θα είναι ο πρώτος που έχουμε στο πρόγραμμά μας".

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας τόνισε πως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και γιατί οι παίκτες δεν έχουν αγωνιστικό, ρυθμό, καθώς κάποιοι έχουν να παίξουν από τον Απρίλιο, όπως ο Μπογκντάνοβιτς, ο Μπιέλιτσα ή και ο Ραντούλιτσα με τις ομάδες τους είτε να μην φτάνουν στα πλέι οφ του ΝΒΑ, είτε γιατί αγωνίζονταν στην Κίνα, όπου το πρωτάθλημα απλά τελειώνει νωρίτερα. "Δεν ξέρω αν θα είναι πρόβλημα. Σίγουρα όμως θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Μην ξεχνάμε πως σε αντίθεση με την Ελλάδα και την Γερμανία που δεν έχουν ήττα, εμείς έχουμε αυτή την ήττα από την Γερμανία και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τη συνέχεια. Η Ελλάδα, όπως και σε άλλους αγώνες, έχει την ενίσχυση παικτών από την Ευρωλίγκα θα παρουσιαστεί  και πάλι πολύ δυνατή".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ