18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τζόρτζεβιτς και Ζανέτι αποθέωσαν Μπελινέλι (pics)

Η επιστροφή του Μάρκο Μπελινέλι στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Βίρτους Μπολόνια, μετά από 13 επιτυχημένα χρόνια στο NBA έχει βρεθεί στο προσκήνιο τελευταία και έχει προκαλέσει μεγάλη ανυπομονησία στο φίλαθλο κοινό. 

Ο 34χρονος γκαρντ φόργουρντ έφτασε στη γενέτειρά του, πέρασε τα ιατρικά τεστ και παρουσιάστηκε από την ομάδα, γνωρίζοντας την αποθέωση τόσο από τον προπονητή, όσο και από τον πρόεδρο της Βίρτους. 

«Πρόκειται για τη σπουδαίοτερη μεταγραφή στο ιταλικό μπάσκετ τα τελευταία 40 χρόνια. Θα είναι πολύ εύκολο να τον βάλουμε στην ομάδα» είπε ο προπονητής της Βίρτους, Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ ο ιδιοκτήτης Μάσιμο Ζανέτι πρόσθεσε πως: «Πήραμε τον κορυφαίο Ιταλό όλων των εποχών, είναι ο μοναδικός που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, άρα δικαιούται αυτόν τον τίτλο».

Ο Μπελινέλι διάλεξε να φοράει στο πρωτάθλημα της Lega Basket Serie A το νούμερο «3», το οποίο μέχρι πρότινος άνηκε στον Αουντού Αμπάς, ο οποίος και του το παραχώρησε ευγενικά, ενώ στα παιχνίδια του Eurocup θα φοράει στη φανέλα το νούμερο «18», αριθμό που συμβολίζει τη σειρά με την οποία επελέγη στο draft του 2007. 

Ακόμα, αποκάλυψε ότι θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας στο προκριματικό τουρνουά για του Ολυμπιακούς Αγώνες, το οποίο θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι της Σερβίας.  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ