17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τζόρνταν: «Αναρρώνει γρήγορα ο Ντουράντ»

Εντυπωσιασμένος από την πορεία της αποθεραπείας του Κέβιν Ντουράντ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο δεξί πόδι, εμφανίστηκε ο Ντι Άντρε Τζόρνταν.

Οι δυο τους, εκτός από συμπαίκτες στους Μπρούκλιν Νετς από τη νέα αγωνιστική περίοδο, συνδέονται με φιλία ετών, αν και έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν μαζί μόνο στην Εθνική ΗΠΑ. Ο 30χρονος φόργουορντ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και η επιστροφή του στα παρκέ αναμένεται από την επόμενη σεζόν, 2020-2021, με τον 31χρονο σέντερ πάντως να αποκαλύπτει πως η κατάστασή του είναι πολύ καλύτερη του προβλεπόμενου, σε αυτό το στάδιο της αποθεραπείας του.

«Διαθέτουμε αρκετό ταλέντο σε αυτήν την ομάδα. Ξέρετε, ο Κέβιν είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και θα βρίσκεται εκτός δράσης για λίγο, αλλά η πρόοδός του είναι σπουδαία. Αναρρώνει γρήγορα. Όταν θα επιστρέψειι υγιής, τότε θα γίνουμε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήδη είμαστε», παραδέχθηκε ο Ντι Άντρε Τζόρνταν στο περιθώριο επίσκεψής του μαγαζιού με ντόνατς στο Μανχάταν, που άνοιξε ο ίδιος μαζί με τον -επίσης νέο συμπαίκτη του στους Νεοϋορκέζους- Κάιρι Ίρβινγκ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ