20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τζόουνς: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Ο Λάκι Τζόουνς ευχαρίστησε στους φίλος του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν την ομάδα και εστίασε ήδη την προσοχή στη συνέχεια και στους δύο αγώνες που έπονται και μπορούν να δώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

«Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα εδώ σήμερα και ευχαριστούμε τους φίλους του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν εδώ σήμερα. Είναι πάντα μαζί μας και μας στηρίζουν. Η Τενερίφη μπήκε με μεγάλη ενέργεια και πήρε δεύτερες ευκαιρίες, γιατί εμείς δεν κάναμε σωστά τη δουλειά που έπρεπε να κάνουμε. Αλλά παλέψαμε ως το τέλος, επιστρέψαμε όταν πια ήταν πολύ αργά. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στους αγώνες που ακολουθούν».

Από την πλευρά της Ιμπεροστάρ Τενερίφε ο Χαβιέ Μπεϊράν ήταν αυτός που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε την άμυνα που μπορούμε. Αφήσαμε τον αντίπαλό μας να σκοράρει 40 πόντους. Δεν παίξαμε στο ρυθμό που έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να παλέψει και πάλεψε ως το τέλος, αλλά κρατήσαμε τη νίκη».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ