19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τζόνσον υπέρ ΛεΜπρόν! (pic)

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες για την όρεξη του ΛεΜπρόν Τζέιμς για τίτλους, με τον άλλοτε πρόεδρό του, Ντέιβιντ Γκρίφιν, να «ανάβει φωτιές», αλλά τον Μάτζικ Τζόνσον να έρχεται να τον υπερασπιστεί.

Ο Ντέιβιντ Γκρίφιν έβαλε «φυτιλιές» στο θέμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς τις τελευταίες ώρες. Ο άλλοτε πρόεδρος των Κλίβελαντ Καβαλίερς είπε «βαριές» κουβέντες για τον «Βασιλιά», τονίζοντας ότι μάλλον δεν έχει την ίδια δίψα για επιτυχίες, σε σύγκριση με το παρελθόν. Προς υπεράσπισή του, όμως, ήρθε ένας άλλος πρώην πρόεδρός του, αυτή την φορά στην νυν ομάδα του, τους Λέικερς, να μιλήσει.

Ο Μάτζικ Τζόνσον ύψωσε «ασπίδα προστασίας» και εξέφρασε τη σιγουριά, ότι ο ΛεΜπρόν θα φέρει πρωτάθλημα στο Λος Άντζελες. «Οπαδοί των Λέικερς, μπορώ να σας πω από πρώτο χέρι, ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι αποφασισμένος να μας φέρει ένα πρωτάθλημα. Το υποσχέθηκε στον κόσμο του Οχάιο, ότι θα φέρει ένα πρωτάθλημα στο Κλίβελαντ και εκτέλεσε την αποστολή του», είπε χαρακτηριστικά και μένει να φανεί αν μπορεί να τα καταφέρει, με «σύμμαχο» τον Άντονι Ντέιβις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ