25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζόνσον: «Είμαστε… πεινασμένοι»

Τη νίκη απέναντι στον Άρη, στο σαββατιάτικο (21/10, 18.30) εντός έδρας παιχνίδι τους για την 3η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, θέλουν στο Λαύριο.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, προετοιμάζονται πυρετωδώς και με… ψυχολογία νίκης εν όψει των Θεσσαλονικιών. Εξάλλου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Ντι Τζέι Τζόνσον στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα για την κατάκτηση του ροζ φύλλου: «Ξέρω ότι ο αντίπαλός μας έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ κατά το παρελθόν και είναι πολύ ισχυρός. Όμως η ομάδα μας είναι… πεινασμένη για διακρίσεις και όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη, θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε τη νίκη!».

Εν συνεχεία, ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρών στο Κ.Γ. Λαυρίου, στηρίζοντάς τους: «Το πρώτο βήμα θα γίνει εάν το γήπεδο είναι γεμάτο. Οι φίλαθλοί μας είναι πολύ ζεστοί και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν μας βοηθάει στο να παίξουμε καλύτερα!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ