20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τζορτζ: «Ήθελα Λέικερς»

Ο Πολ Τζορτζ έκανε αποκαλύψεις για τα δύο τελευταία χρόνια, όπου απασχόλησε το ΝΒΑ, αναφέροντας πως το προηγούμενο καλοκαίρι ήθελε να πάει στους Λέικερς, αλλά μετά την ανταλλαγή τους στους Θάντερ αποφάσισε να μείνει... για πάντα «Κεραυνός».

Το καλοκαίρι του 2017 ήταν το πρώτο, όπου ο Πολ Τζορτζ απασχόλησε έντονα το ΝΒΑ, καθώς οι Ιντιάνα Πέισερς αποφάσισαν να τον ανταλλάξουν, μη βλέποντας ακόμη σε απόδοση εκείνο τον «πυρηνοκίνητο» προ τραυματισμού του 2014 με την Εθνική ΗΠΑ παίκτη τους. Αντί αυτού, πήραν τους Βίκτορ Ολαντίπο και Ντομάντας Σαμπόνις από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και η επιλογή τους δικαιώνει μέχρι τώρα με μια αισθητά καλύτερη περσινή σεζόν στην Ανατολή, σε σύγκριση με τους «Κεραυνούς», που ήλπιζαν σε μεγάλη τριάδα με Ράσελ Ουέστμπρουκ και Καρμέλο Άντονι, αλλά δεν έφτασαν ποτέ κοντά στις μεγάλες προσδοκίες.

Ο Τζορτζ, όμως, αποφάσισε να μείνει και να υπογράψει για ακόμη τέσσερα χρόνια αυτό το καλοκαίρι, με συνολικές απολαβές στα 137 εκατομμύρια δολάρια. «Προχωρώντας στο καλοκαίρι αυτό και την free agency, μίλησα με την ομάδα, τον Ράσελ και τη διοίκηση. Ένιωσα καλά, στο σημείο που ήμασταν. Δεν είχα πέρυσι την ευκαιρία να ξεκινήσω φρέσκος με την ομάδα, γιατί έγινα αργά ανταλλαγή και τώρα θέλησα να ξεκινήσω να δημιουργώ κάτι καλό νωρίς», ανέφερε σχετικά με τους λόγους της υπογραφής ξανά στους Θάντερ, μέσω του «The Undefeated» του ESPN.

Ο ίδιος, πάντως, δε θα έμενε εκεί και δε θα έκρυβε, ότι προορισμός του στην αρχή ήταν το Λος Άντζελες. Όνειρο του έμπειρου φόργουορντ το προηγούμενο καλοκαίρι, ήταν να παίξει ακόμη μία χρονιά στους Πέισερς, για να πάει μετά ελεύθερος στους Λέικερς. «Ήμουν στο 50-50, ανάμεσα στο να μείνω στην Ινδιανάπολη ή να βρεθώ στην κατάσταση που είμαι τώρα. Αν είχα κάνει το πρώτο, τώρα θα φορούσα την φανέλα των Λέικερς. Ήθελα να παίξω στο Λος Άντζελες, εκεί ήθελα να πάω», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Η ζωή, βέβαια, του τα έφερε αλλιώς. Όχι πως δεν του άρεσε, τελικά, το αντίθετο μάλιστα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ