18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τζινόμπιλι: “Ξυπνάω, ανησυχώντας με το τι συμβαίνει”

Τον έχουμε μάθει ως ένα άτομο αυτό που λέμε... έξω καρδιά. Από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες ο Αργεντίνος Μανού Τζινόμπιλι έδειξε και μια διαφορετική πλευρά μιλώντας σε δίκτυο στην πατρίδα του για την κατάσταση την οποία βιώνει όλος ο πλανήτης και μαζί και ο ίδιος εξαιτίας του κορονοϊού. Παραδέχθηκε πως ξυπνά ανησυχώντας για το τι συμβαίνει και τι θα ακολουθήσει, έστειλε το θετικό του μήνυμα, ενώ τόνισε πως δεν είναι και σίγουρος πως αυτή η κατάσταση θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

"Ανησυχώ πολύ και ξυπνάω σκεπτόμενος τι θα γίνει. Νιώθω άγχος, ανησυχία, εκνευρισμό, γιατί κανείς δεν ξέρει πότε θα περάσει όλο αυτό που είναι κάτι καινούριο", εξομολογήθηκε με κάθε ειλικρίνεια ο Αργεντίνος.

Ο ίδιος βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο: "Η οικογένειά μου και πολλοί φίλοι μου είναι εδώ στις ΗΠΑ, αλλά και στην Αργνετινή. Ανησυχώ γιατί οι γονείς μου βρίσκονται στο γκρουπ υψηλού κινδύνου, είναι μεγαλύτεροι των 60 ετών. Εδώ στο Τέξας είναι κάπως καλύτερα, γιατί υπάρχουν μεγάλες εκτάσεις και πολλές περιοχές είναι πολύ αραιοκατοικημένες. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο σε άλλες πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη".

Αισθάνεται όπως είπε "μεγάλη ευθύνη" και εξήγησε γιατί: "Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με ακολουθούν στα social media και νιώθω πως πρέπεπι να τους μεταδώσω ένα μήνυμα πως θα αξίζει τον κόπο αυτό που κάνουμε τώρα, πως κάπου βοηθά. Πρέπει να ζητάμε υπομονή από τον κόσμο, γιατί στην Αργνετινή είναι ακόμη σχετικά καλά τα πράγματα. Και μακάρι να βγούμε από αυτήν κατάσταση και να έχουμε γίνει μια ομάδα, να βοηθά ο ένας τον άλλον και να μην γεννηθεί μια κατάσταση στην οποία ο καθένας θα κοιτά μόνο πως θα σώσει τον εαυτό του".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ