22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τζινόμπιλι: «Μου λείπουν τα αποδυτήρια, θα προσαρμοζόμουν στο σύγχρονο μπάσκετ»

Ο Μανού Τζινόμπιλι μπορεί να έχει αποσυρθεί από τα παρκέ αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να δίνει το παρών σε φιλικά παιχνίδια και να εντυπωσιάζει το κοινό με τις ικανότητές του. Ο άλλοτε ΝΒΑer σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα πράγματα που του λείπουν από την ενεργό δράση, το σύγχρονο μπάσκετ αλλά και για τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Το τελευταίο διάστημα ο Μανού Τζινόμπιλι βρίσκεται στη Σανγκάη, καθώς μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο παρέμεινε εκεί ώστε να συμμετάσχει σε φιλικούς αγώνες. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN παραδέχτηκε εκείνα τα πράγματα που του λείπουν από το μπάσκετ: «Αυτό που μου λείπει είναι τα αποδυτήρια, τα γεύματα μετά τους αγώνες, η προετοιμασία και η αίσθηση ότι ανήκεις σε μία ομάδα. Αυτό που δε μου λείπει είναι τα ταξίδια, οι αγώνες αργά το βράδυ, τα back-to-back, το ότι δεν κοιμόμουν πολύ, ότι ήμουν κουρασμένος και πιασμένος μετά τους αγώνες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εξέλιξη του σύγχρονου μπάσκετ αλλά και στην παλιά αγαπημένη του ομάδα, τους Σπερς: «Θα είχα προσαρμοστεί άμεσα. Θα διασκέδαζα τον γρήγορο ρυθμό, τα γρήγορα σουτ, τα πολλά τρίποντα, πράγματα δηλαδή που δεν μας αφήναν να κάνουμε πριν από 15 χρόνια. Ό,τι ομάδα και να παρατάξουν θα είναι πάντα ανάμεσα στις κορυφαίες. Δε νομίζω ότι είναι στα φαβορί, ούτε καν στις πρώτες έξι ομάδες, ίσως είναι η 8η καλύτερη ομάδα. Ξέρεις όμως ότι θα παίξουν καλά και θα είναι καλά προπονημένοι. Φέτος επιστρέφει ο Ντεζούντε Μάρεϊ από τραυματισμό, ο Ντέρικ Γουάιτ θα είναι σίγουρα βελτιωμένος, ο ΝτεΡοζαν είναι καλός παίκτης, έχουμε έναν παίκτη σαν τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ που δεν έχουν πολλές ομάδες. Θα έχουμε καλή ομάδα και δεν θα νιώσω έκπληξη αν είμαστε κοντά στην κορυφή» ήταν τα λόγια του Μανού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ