19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζινόμπιλι: Δεν αξίζω να είμαι στο All Star Game

Είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς παίκτες παγκοσμίως και μας έδωσε έναν ακόμη λόγο να τον αγαπάμε ακόμη περισσότερο. Ο Μανού Τζινόμπιλι στο blog που διατηρεί παραδέχθηκε πως δεν αξίζει να πάει στο All Star Game «από τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες πολύ καλύτεροι από αυτόν!»

Ο Αργεντίνος σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς βρέθηκε στην Τρίτη θέση στην ψηφοφορία του All Star Game 2018 με 1.808.860 ψήφους, πίσω μόνο από τον Στέφεν Κάρι και τον Κέβιντ Ντουράντ, τους δύο αστέρες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Είχε άλλωστε και τη στήριξη αθλητών όπως ο Λίο Μέσι. Ο ίδιος όμως είχε την δική του διαφορετική άποψη…

«Εκτιμώ και ευχαριστώ το χρόνο και την προσπάθεια όλων να μου δώσουν ουσιαστικά μια θέση στο All Star Game. Κατανοώ την αγάπη του κόσμου και τη γενναιοδωρία τους, αλλά δεν νομίζω πως αξίζω να βρίσκομαι σε αυτό το ραντεβού. Είναι ένα σόου για τους παίκτες που έχουν πολύ καλύτερη παρουσία από εμένα, όπως ο Κάρι, ο Χάρντεν, ο Ουέστμπρουκ, ο Κλέι Τόμπσον, ο Τζίμι Μπάτλερ, ο Λίλαρντ, ο ΜακΚόλουμ, ο Λου Ουίλιαμς, ο Κρις Πολ… Αυτοί το αξίζουν περισσότερο από μένα. Τόσο απλά. Είχα τις ευκαιρίες μου, τις απόλαυσα, γιατί είναι φανταστικό να είσαι κομμάτι όλου αυτού, αλλά τώρα είναι σειρά άλλων αθλητών να βρεθούν εκεί. Και η αλήθεια είναι πως το All Star Game δεν είναι η αναγνώριση μιας πορείας, ενός επιτεύγαμτος. Δεν είναι ένα Όσκαρ. Είναι ένα βραβείο για τους καλύτερους της σεζόν. Εκτιμώ σίγουρα την αγάπη όλων σας, αλλά δεν είναι και ότι πιο δίκαιο να βρεθώ στο All Star Game”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ