27.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Τζεφ Σβαρτζ, ένας σύγχρονος Μίδας!

Το NBA ξεκινά στις 22/10 και οι απανταχού μπασκετόφιλοι αναμένουν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν για ακόμα μία σεζόν τους αγαπημένους τους… αστέρες. Με την ίδια αγωνία αναμένει την εκκίνηση και ο Τζεφ Σβαρτζ, ο άνθρωπος που εκπροσωπεί κάποιους από τους σημαντικότερους παίκτες της λίγκας, με την προσμονή να τους δει να αυξάνουν για ακόμα μία σεζόν τις μετοχές τους και παράλληλα τον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Τζεφ Σβαρτζ είναι ο διασημότερος και σίγουρα, σύμφωνα με το Forbes, πλουσιότερος ατζέντης μπάσκετ στον πλανήτη. Ο 55χρονος μάνατζερ από το Νιου Χέβεν του Κονέκτικατ διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια που έχουν υπάρξει στην ιστορία του ΝΒΑ, συμπεριλαμβάνοντας εννιά (9) all-star παίχτες, εκ των οποίων οι επτά (7) έχουν υπογράψει max συμβόλαια. Τα νούμερα που υπάρχουν δίπλα στο όνομά του, πραγματικά… ζαλίζουν, καθώς το σύνολο των συμβολαίων των παικτών που εκπροσωπεί ανέρχεται σε $432,513,585 για τη σεζόν που έρχεται.

Στη λίστα του Σβαρτς βρίσκονται franchise παίκτες που αποτελούν είδωλα για ολόκληρες πόλεις. Οι Μπλέικ Γκρίφιν, Κέμπα Ουόκερ, Κρις Μίντλετον, Κέβιν Λοβ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Νίκολα Γιόκιτς, Αντρέ Ντράμοντ, Χασάν Ουαιτσάιντ, ΛαΜάρκους Όλντριτζ, Χάρισον Μπαρνς, Ρίκι Ρούμπιο, ΝτεΆντρε Τζόρνταν, Μπράντον Ίνγκραμ, Κάιλ Κόρβερ, Ντερόν Ουίλιαμς, Τζαμάλ Μάρεϊ, Θον Μέικερ, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Ντάριο Σάριτς, Τσεντί Οσμάν, Τάισον Τσάντλερ, Τζο Τζόνσον και Πατ Κόνατον είναι μόνο κάποιοι από τους πελάτες του.

tk

Ο Σβαρτζ έχει δημιουργήσει την Excel Sports Management από το 2002, όντας πέρα από ιδρυτής, πρόεδρος, αλλά και ενεργός ατζέντης. Ο Πολ Πιρς και ο Τζέισον Κιντ ήταν από τους πρώτους σταρ που τον εμπιστεύτηκαν και πορεύτηκαν μαζί προς την επιτυχία. Φυσικά για να συμβεί αυτό έπρεπε να φτάσει στην κορυφή του παγκόσμιου τένις όντας ο εκπρόσωπος του άλλοτε κραταιού Πιτ Σάμπρας. Μάλιστα την εποχή εκείνη (2000) βρέθηκε στην 15η θέση της λίστας με τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στο άθλημα.

Πέραν από το τένις και το μπάσκετ, έχει απλώσει τα… δίχτυα του και σε άλλα δημοφιλή αμερικανικά αθλήματα, όπως το γκολφ, προσθέτοντας στο πελατολόγιό του τον θρύλο του αθλήματος και για χρόνια πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στον κόσμο, Τάιγκερ Γουντς.

Πλέον κάθε ρούκι, όπως ο Μπιτάτζε, στρέφει το βλέμμα του στην Excel Sports Management, γνωρίζοντας πολύ καλά, πως η επιλογή αυτή, είναι πιθανό να του αποφέρει πολλά εκατομμύρια δολλάρια, μιας και κουμάντο κάνει ο άνθρωπος που ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσό...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ