16.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Τζεντίλε από του χρόνου!

Το πήρε απόφαση ο Αλεσάντρο Τζεντίλε και μετά το πρόωρο "διαζύγιό" του με τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να παίξει μπάσκετ πουθενά αλλού φέτος. Την είδηση μεταφέρει η "Gazzetta dello Sport" επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον του παίκτη. Αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Αλεσάντρο μαζί με την οικογένειά του (προφανώς τον πατέρα του, Νάντο) και τον ατζέντη του, Ρικάρντο Σμπέτσι, τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν πως το καλύτερο είναι ο 24χρονος φόργουορντ να αποτοξινωθεί για λίγο από το μπάσκετ.

Να πάει διακοπές για μερικές μέρες προκειμένου να ξεκουράσει το σώμα και το μυαλό του και μετά να αρχίσει ατομικές προπονήσεις στο PalaLido του Μιλάνου προετοιμαζόμενος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κυρίως όμως για να είναι σε καλή κατάσταση προκειμένου να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ της Ιταλίας, εφόσον φυσικά τον συμπεριλάβει στις επιλογές του ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ετόρε Μεσίνα.

Το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport αναφέρει πως ο Τζεντίλε είχε προτάσεις να πάει να παίξει κάπου τώρα και μάλιστα καλές. Τον ήθελαν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην Μπάγερν και ο Σιμόνε Πιανιτζάνι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ στην Ιταλία έκαναν όνειρα δύο ομάδες της Α2 (μόνο στην Α2 έχει δικαίωμα πλέον να παίξει), οι Φορτιντούτο Μπολόνια και Τριέστε. Όμως ο Τζεντίλε αποφάσισε να μην ασχοληθεί προτιμώντας την ξεκούραση και την περισυλλογή...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ