16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τζεκίρι: «Πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης»

Ο Τόνι Τζεκίρι αν και πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση με τη φανέλα της Μπασκόνια τη φετινή σεζόν απέναντι στη Βιλερμπάν δεν κατάφερε να την οδηγήσει στη νίκη και στάθηκε στα σημεία που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Νιγηριανός σέντερ αντιμετώπισε για πρώτη φορά ως αντίπαλος την πρώην ομάδα του, τη Βιλερμπάν, και έμελλε να «αφηνιάσει» σημειώνοντας 21 πόντους και μαζεύοντας 7 ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσεις 31 βαθμούς αξιολόγησης.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Τζεκίρι υποστήριξε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα. Η έλλειψη συγκέντρωσης και επιθετικότητας κατά τη διάρκεια των 40 λεπτών ήταν ένα από τα κλειδιά για τη γαλλική ομάδα να πάρει τη νίκη από εμάς. Ήρθαν και έπαιξαν με πολύ επιθετικό τρόπο και μας έβγαλαν από τη θέση μας» ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Η ομάδα πρέπει να είναι πιο επιθετική, ειδικά στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Νομίζω ότι πολλά από τα παιχνίδια που έχουμε χάσει με μικρή διαφορά είμαστε σε θέση να τα κερδίσουμε».

Στο τέλος ανέφερε για την εμφάνισή του: «Ως ομάδα κάνουμε καλή δουλειά. Το πιο σημαντικό είναι να τα πάμε καλύτερα στον επόμενο αγώνα". Θέλουμε να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη» και να σκεφτούμε του Σαββάτου ενάντια στη Μπιλμπάο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ