15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τζείμς: «Θα είμαι ελεύθερος το καλοκαίρι»

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ανέλαβε ρόλο δημοσιογράφου για λογαριασμό του λιαθουανικού προγράμματος «Delfi TV show» και "ανέκρινε" τον Μάικ Τζέιμς, με τον οποίον έχουν διατελέσει και συμπαίκτες  τη σεζόν 2018-19 στην Αρμάνι Μιλάνο. 

Ο Μάικ Τζέιμς αποκάλυψε αφενός, πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το καλοκαίρι θα γίνει free agent, αφού δεν έχει ακόμη κάποια πρόταση ανανέωσης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αφετέρου, σε ποια ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του. 

Αναλυτικά ανέφερε: «Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν. Μόλις η Euroleague ανακοινώσει πως τελειώνει για φέτος, θα είμαι ελεύθερος»

«Στο μέλλον θα ήθελα να παίξω στην Μονακό. Δεν παίζουν στην Euroleague, όμως άκουσα πως είναι όμορφα εκεί. Θα ήθελα να αγωνιστώ στο φινάλε της καριέρας μου εκεί, όταν δεν θα είμαι πια τόσο καλός». 

Για την πιθανότητα επανέρναρξης της Euroleague: «Με ρωτάς αν πιστεύω πως θα έπρεπε να συνεχιστεί η σεζόν; Όχι. Θα συνεχιστεί; Δεν ξέρω. Θα είναι ανόητο να συνεχιστεί, αλλά δεν αποφασίσω εγώ. Αν συνεχιστεί, θα πρέπει να μιλήσουμε για πολλά θέματα. Αν κάποιος αρρωστήσει, τότε τι θα γίνει;».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ