18.4 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Τζαμπάρ: “Πού τα έμαθε αυτά ο Αντετοκούνμπο”; (vid)

Για το ταλέντο και τις δυνατότητες του Γιάννη Αντετοκούνμπο ούτε λόγος. Όλος ο μπασκετικός πλανήτης συμφωνεί πως πρόκειται για ένα φαινόμενο μοναδικό. Όμως άλλο να το λέει αυτό ένας οποιοσδήποτε προπονητής, δημοσιογράφος, αναλυτής ή και παίκτης ακόμα κι άλλο να το λέει ένας θρύλος του αθλήματος. Ένας παίκτης που καταδυνάστευσε το ΝΒΑ με την παρουσία του τις δεκαετίες του '70 και του '80, κέρδισε τίτλους και διακρίσεις ων ουκ έστι αριθμός και είναι ασυζητητί ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών.

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ είναι αυτός. Και έδωσε μια συνέντευξη στο κανάλι των Μιλγουόκι Μπακς, στην οποία αναφέρθηκε σε διάφορα πράγματα. Μεταξύ αυτών και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο θαυμασμός του για τις ικανότητες του Greek Freak ήταν ειλικρινής και ανυπόκριτος.

«Βλέπω ένα παιδί με ύψος 2.10 που έχει ικανότητες γκαρντ, φόργουορντ και σέντερ όλα μαζί. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τον είδα. Έκανε πάσες πίσω από την πλάτη και σκεφτόμουν: "Πού τα έμαθε αυτά;". Ήταν δύσκολο εξαρχής να πιστέψεις αυτά που κάνει. Είναι απίστευτος, βρίσκει παίκτες με τις πάσες του που δεν τους βλέπει καν», είπε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ