18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τζένκινς: «Ευκαιρία του Παπανικολάου η απουσία του Χάρισον»

Ο Τσαρλς Τζένκινς εκπροσώπησε στους παίκτες του Ολυμπιακού στη στη media day ενόψει της Άλμπα και αναφέρθηκε ότι η άμυνα θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης ενώ στάθηκε και στην απουσία του Άαρον Χάρισον.

Αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε: «H Άλμπα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Σκληρή ομάδα με παίκτες που παίζουν μαζί χρόνια. Η βαθμολογική της θέση δεν ανταποκρίνεται στην αξία της. Το σημαντικό είναι να παίξουμε τόσο καλά στην άμυνα, όπως κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι για να πάρουμε την νίκη. Η άμυνα θα είναι το κλειδί στην συνέχεια της σεζόν. Για μένα που σκέφτομαι αμυντικά το κάνει πιο εύκολο, γιατί ο Σλούκας είναι εξαιρετικός πασέρ, μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση, πολύ καλός στο transition. Είναι αυτός που βοηθά να τρέχει η ομάδα» ενώ στη συνέχεια υποστήριξε:

«Δεν νομίζω ότι θα έχω μεγαλύτερο ρόλο με τον τραυματισμό του Χάρισον. Ο ρόλος μου είναι να παίζω καλή άμυνα και να δημιουργώ κενά στην επίθεση. Η απουσία του Χάρισον είναι ευκαιρία για τον Παπανικόλαου που ανεβαίνει στα τελευταία ματς, αλλά και για τον Λαρεντζάκη να δείξει ότι αξίζει μία θέση στη 12αδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ