18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τζέιμς Χάρντεν: Αισιόδοξος για επιστροφή πριν τα πλέι οφ (vid)

Πολύ κοντά στην επιστροφή του φαίνεται πως είναι ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς, Τζέιμς Χάρντεν, όπως δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της σημερινής πρωινής προπόνσης.

Ο Χάρντεν μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους μετά τον τραυματισμό του στον οπίσθιο μηριαίο, ο οποίος τον έχει αφήσει εκτός για τα τελευταία 15 παιχνίδια των Μπρούκλιν Νετς.

"Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα επιστρέψω πριν το τέλος της σεζόν. Το ζήτημα είναι να καταφέρνω να βγάζω τη δουλειά που έβγαλα σήμερα χωρίς να νιώθω καμία ενόχληση. Αλλά με βάση το που βρίσκομαι, είμαι πολύ αισιόδοξος για επιστροφή πριν την έναρξη των πλέιοφς." δήλωσε ο 30χρονος άσος των Νετς.

Ο Χάρντεν έχει λείψει συνολικά σε 19 παιχνίδια από την ημέρα που μετακόμισε στο Μπρούκλιν, με τους Νετς να γράφουν ρεκόρ 9-10 σε αυτά. Στα 34 του παιχνίδια με τους Νετς, ο Χάρντεν "γράφει" 25.4 πόντους, 11 ασίστ και 8.7 ριμπάουντ ανά αγώνα, εμφανίζοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο παρκέ και δείχνοντας καταλυτικός για τις όποιες βλέψεις των Νετς για τον τίτλο τη φετινή σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=eH37GMOsjOk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ