26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζέιμς… τίτλου για Αρμάνι, με νίκη στην Πάτρα η Μπολόνια

Με τον Μάικ Τζέιμς ξανά σε εκπληκτική κατάσταση, η Αρμάνι Μιλάνο κέρδισε το ντέρμπι πρωτοπόρων στη Βενετία, ενώ η Μπολόνια πριν από το μεγάλο ματς της Πάτρας με τον Προμηθέα, κατέβαλε στο «νήμα» την Τορίνο.

Το μεγάλο ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής στην Ιταλία είχε νικήτρια την Αρμάνι Μιλάνο, που πέρασε με 84-81 από την έδρα της Βενέτσια και πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με ένα καλάθι του Μίτσοφ να διαμορφώνει προς τα τελευταία δευτερόλεπτα το 81-83, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Τσιντσαρίνι με 1/2 βολές, αφού ο Μαρκίζ Χέινς αστόχησε στο τρίποντο της ισοφάρισης. Ένας... άλλος «πράσινος», που έχει αλλάξει τη μοίρα των Μιλανέζων, ο Μάικ Τζέιμς, ξεχώρισε ξανά με 20 πόντους και τέσσερις ασίστ, με τους 24 πόντους του Μάικλ Ουατ να μην φτάνουν για τη Βενέτσια.

Η Μπολόνια, με τη δική της σειρά, πριν πάει στην Πάτρα να υπερασπιστεί το αήττητο κόντρα στον Προμηθέα, κατάφερε να ξεπεράσει με 82-79 το «εμπόδιο» της Τορίνο. Με τον Πιέτρο Αραντόρι στους 18 πόντους με έξι ριμπάουντ και τον Κέβιν Πάντερ στους 16 πόντους, οι γηπεδούχοι πήραν την τέταρτη νίκη τους την φετινή σεζόν. Για το συγκρότημα του Λάρι Μπράουν, Τόνι Καρ και Πέπε Ποέτα είχαν από 15 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ