31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τζέιμς: “Πρόκριση μπροστά στον κόσμο μας”

Σε έναν αγώνα στον οποίο πολλοί παίκτες θα μπορούσαν να κλέψουν την παράσταση, αυτός βρέθηκε ένα βήμα πιο μπροστά, παίζοντας με πάθος σε άμυνα και επίθεση και εντυπωσιάζοντας για μία ακόμη φορά με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του. Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο πρωταγωνιστής και τώρα ελπίζει...

«Ελπίζουμε να πάμε στο Φάιναλ Φορ. Παίζουμε καλύτερα τώρα σε σχέση με την υπόλοιπη σεζόν. Έχουμε πια το πλεονέκτημα έδρας και θα διεκδικήσουμε την ευκαιρία μας, μπροστά στο φανταστικό κόσμο μας. Νικάμε κι εκτός έδρας και θα δούμε τι θα συμβεί».

Ο Τζέιμς αρνήθηκε τη λέξη "πίεση" και προτίμησε τη λέξη "σοβαρότητα": "Δεν ξέρω αν υπήρχε πίεση πριν από τον αγώνα, αλλά μπορώ να πω πως αντιμετωπίσαμε σοβαρά αυτό το παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ με ένα σκοπό: Να παίξουμε το παιχνίδι μας. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο, αλλά τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μισό χάσαμε αρκετά σουτ. Οι καλές ομάδες αστοχούν κι αυτές, αλλά με την καλή άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, κάναμε αυτό που έπρεπε».

Ο ίδιος είχε κάνει τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του καριέρας στο Ισραήλ και δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί πως "δεν με ήξερε κανείς τότε", για να προσθέσει: "Έπαιξα στη δεύτερη κατηγορία της χώρας και νομίζω ότι κανένας από τη Μακάμπι δεν με αναγνώρισε».

Όσο για τη συνέχεια στην καριέρα του; "Θα δούμε. Είναι δύσκολο να σκεφτώ τη δεδομένη στιγμή κάτι τέτοιο. Είμαι ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί αρχικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι πολύ μακριά το καλοκαίρι. Προς το παρόν πάμε στα πλέι οφ και θα δούμε τι θα συμβεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ