23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζέιμς: «Ποτέ στον Ολυμπιακό, έχω προτάσεις…» (pics)

Ο Μάικ Τζέιμς έχει γίνει ένα από τα θέματα... των ημερών για τις μεταγραφές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τον Αμερικανό να τονίζει πως δε θα επιθυμούσε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, παραδεχόμενος ότι έχει προτάσεις από Μακάμπι και Αρμάνι.

«Μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες θα είναι και αυτό το καλοκαίρι ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ, που ήρθε μεσούσης της σεζόν από το ΝΒΑ για λογαριασμό του Παναθηναϊκό και τον βοήθησε καταλυτικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φαίνεται πως έχει ανεβάσει ξανά τις «μετοχές» του, με ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Η προοπτική των «πρασίνων» δεν αποκλείεται, φυσικά, αλλά σε ερωτήσεις ακολούθων στο Twitter, ο Τζέιμς δεν αρνήθηκε πως έχει προτάσεις στα χέρια του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Αρμάνι Μιλάνο. Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει (δεν υπάρχει ακόμη κάποια πρόταση), λοιπόν, είναι γνωστό πως έχει ανταγωνιστές μπροστά του.

Παράλληλα, ο «εκρηκτικός» γκαρντ δε δίστασε να μιλήσει για ενδεχόμενο κάλεσμα του Ντέιβιντ Μπλατ. «Όχι στην ομάδα που βρίσκεται, είναι απλά κάποιες που δεν πας ποτέ», ήταν η απάντησή του και εννοούσε τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός φαίνεται να έχει συμφωνήσει και να είναι ο επόμενος προπονητής του.

να¨



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ