16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τζέιμς: «Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ό,τι θέλει» (vid)

Η ιταλική αστυνομία αρνήθηκε τις κατηγορίες του Μάικ Τζέιμς, αλλά εκείνος βγήκε στην αντεπίθεση, με την απάντησή του να συνοδεύεται αυτή τη φορά από βίντεο.

Έκταση έχει πάρει στη γείτονα χώρα η καταγγελία του 28άχρονου γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με την οποία αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο χρησιμοποιώντας το όπλο τους. Η εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» φιλοξένησε την απάντηση της ιταλικής αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Επιβεβαίωσε πως ελέγχθηκε ο παίκτης και η παρέα του ύστερα από έξοδό τους από το αυτοκίνητό τους, σε έλεγχο ρουτίνας, τα όργανα της Τάξης όμως απλώς έφεραν το όπλο τους, χωρίς να σημαδεύουν τον Αμερικανό. Οι τρεις τους έδειξαν τα έγγραφα που τους ζητήθηκε και οι αστυνομικοί τούς άφησαν να συνεχίσουν το δρόμο τους, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Η «Corriere Della Sera», από την πλευρά της, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που καταγράφηκε περίπου είκοσι λεπτά μετά τον έλεγχο στο Μάικ Τζέιμς και την παρέα του, αφού τα πνεύματα ανάμεσα στους αστυνομικούς και τον παίκτη είχαν ηρεμήσει. «Κατάλαβαν πως είμαι μπασκετμπολίστας και ήθελαν να μιλήσουμε. Αλλά ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ό,τι θέλει», εξήγησε σε νέο tweet του ο Μάικ Τζέιμς, για το βίντεο που κυκλοφόρησε από την ιταλική εφημερίδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ