18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τζέιμς: «Είχα μια κόντρα με τον Ιτούδη εκτός μπάσκετ» (vids)

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε το ντεμπούτο του με τους Μπρούκλιν Νετς, γράφοντας 8 πόντους στη νίκη της ομάδας του Μπρούκλιν επί των Μπόστον Σέλτικς, με τον Αμερικανό γκαρντ να ρίχνει και λίγο φως σχετικά με την κόντρα του με τον Δημήτρη Ιτούδη, η οποία τον έφερε εκτός ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εν τέλει πίσω στο NBA.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στα αμερικανικά μέσα μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τζέιμς ξεκαθάρισε πως η κόντρα του με τον προπονητή του στη Ρωσία δεν είχε να κάνει με το μπάσκετ, αλλά ήταν σε προσωπικό επίπεδο:

"Με τον Ιτούδη, κάποια πράγματα έγιναν στην προσωπική μου ζωή και ένιωσα ότι δεν πήγαιναν όπως θα ήθελα να χειριστεί κάποιος την κατάσταση σε ό,τι έχει να κάνει με τις υποθέσεις μου. Σε αυτό το κομμάτι είχαμε μία κόντρα. Δεν ήταν ως παίκτης του μπάσκετ η κόντρα μου με τον Ιτούδη, αλλά κυρίως σε ατομικό επίπεδο. Είμαστε δύο άντρες που είχαμε μία αντιπαράθεση εκτός των μπασκετικών παρκέ" θα εξηγήσει ο Τζέιμς, ο οποίος μίλησε και για το πέρασμά του από την Αρμάνι και την ξαφνική ανακοίνωση του Έτορε Μεσίνα ότι δεν τον υπολογίζει.

"Ο Μεσίνα πήρε τη δουλειά στο Μιλάνο, μιλούσαμε όλο το καλοκαίρι στο τηλέφωνο. Ξαφνικά, μία ημέρα μου έστειλε ένα e-mail και απλά μου είπε ότι θα πρέπει να βρω άλλη ομάδα" θα αναφέρει ο Τζέιμς.

Ο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς δεσμεύεται με συμβόλαιο 10ημερών με την ομάδα του NBA, ενώ από το καλοκαίρι και έπειτα, όπως ξεκαθάρισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με ανακοίνωσή της, ο παίκτης θα ανήκει κανονικά στο δυναμικό της, καθώς έχει συμβόλαιο εν ισχύ μαζί της.

https://twitter.com/AravantinosDA/status/1385864677775888385

https://www.youtube.com/watch?v=k9GNYnXGgDc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ