28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζέιμς: «Δεν θα αφήσω κανέναν να μας διαχωρίσει μέσω του αθλητισμού!» (vids)

Ρεσιτάλ έδωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην media day των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ξεκαθαρίζοντας την θέση του για την διαμάχη αθλητών με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ηγέτης των «ιπποτών» σχολίασε επίσης την απόφαση του Κάιρι Ίρβινγκ, αποκάλυψε πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του στο Κλίβελαντ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πιθανότητα να βρεθεί ο Ντουέιν Ουέιντ στο πλευρό του.

Για την ανταλλαγή του Ίρβινγκ: «Αναρωτιέμαι αν έπρεπε να έχω κάνει κάτι περισσότερο για να μην ζητήσει ανταλλαγή ή αν ήταν ο τρόπος που τελείωσε η σεζόν. Δεν ξέρω αν ήταν η επιστροφή μου εδώ, οι αλλαγές προπονητών ή του GM. Νιώθω τόσα πολλά. Ξέρετε ότι ήθελα να τον κάνω καλύτερο παίκτη, σκόρερ, ηγέτη στο παρκέ. Ήμουν έτοιμος να του δώσω τα κλειδιά της ομάδας. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι πήρε αρκετό από αυτό το DNA στην Βοστώνη».

Για το αν έχουν μιλήσει: «Δεν έχουμε μιλήσει από τότε που έγινε η ανταλλαγή, μόνο όταν έμαθα ότι ήθελε να φύγει».

Για τον αν θα παραμείνει στο Κλίβελαντ: «Είμαι έτοιμος να ηγηθώ ξανά της ομάδας για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Δεν θα κοροϊδέψω τους συμπαίκτες ή τους φιλάθλους. Δεν θα σπαταλήσω ενέργεια σε κάτι που θα με απασχολήσει το καλοκαίρι. Είναι υποχρέωση μου να ακολουθήσω το πλάνο της ομάδας. Αυτό θέλει και το front office, για αυτό τον λόγο έφεραν τον Ρόουζ, τον Γκριν και τον Καλντερόν».

Για τον Ντουέιν Ουέιντ: «Θα ήθελα πολύ να έχω δίπλα μου τον Ουέιντ, έχει DNA πρωταθλητή και μπασκετικό μυαλό. Πέρασα αρκετό χρόνο μαζί του και συζητήσαμε για το ενδεχόμενο μέσα στο καλοκαίρι».

Για την διαμάχη με τον Ντόναλντ Τραμπ: «Είναι απίστευτο τι μπορεί να πετύχει ο αθλητισμός για τον καθένα, ανεξάρτητα το μέγεθος, το χρώμα, την εθνικότητα, την θρησκεία. Οι άνθρωποι βρίσκουν ομάδες, παίκτες, χρώματα λόγω του αθλητισμού και ωθούνται προς αυτό. Ο αθλητισμός φέρνει κοντά τον κόσμο. Δεν θα επιτρέψουμε και εγώ ο ίδιος δεν θα επιτρέψω σε κάποιον, ανεξάρτητα από την δύναμη και την εξουσία που έχει, να χρησιμοποιήσει τον αθλητισμό ως πλατφόρμα για να μας διαχωρίσει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ