24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζέιμς: «Ανήκω στην Αρμάνι, πρέπει να με πληρώσουν για να φύγω» (pics)

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πάντως έστειλε το μήνυμά του, τονίζοντας ότι ανήκει στην Αρμάνι και δεν πρόκειται να φύγει, αν δεν αποζημιωθεί πρώτα.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι σε δυσχερή κατάσταση στο Μιλάνο. Ο Έτορε Μεσίνα ακούγεται, ότι δεν τον υπολογίζει και μάλλον αυτό ισχύει. Για ποιο λόγο, άλλωστε, να πάρει δύο παίκτες στη θέση του, έναν μάλιστα από το ΝΒΑ, τον Σέλβιν Μακ, και άλλον έναν με μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ, τον Μάικλ Ρολ, αν δεν έχει σκοπό να αφήσει εκτός πλάνων τον Αμερικανό;

Κάπως έτσι, πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται για το μέλλον του πρώην «άσου» του Παναθηναϊκού και, εσχάτως, φάνηκε να ενδιαφέρεται έντονα η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο ίδιος, πάντως, φροντίζει μέσω Twitter να διατείνει, ότι είναι πάντα παίκτης της ιταλικής ομάδας και δεν έχει κανένα σκοπό να φύγει, αν δεν του δώσει αποζημίωση. Με λίγα λόγια, μοιάζει ανοικτός στο ενδεχόμενο να... κάτσει στο συμβόλαιό του, ακόμη κι αν αυτό τον οδηγήσει σε αγωνιστική απραξία.

Στην ερώτηση ενός Βάσκου, που του είπε πως θα είναι χαρά του να τον βλέπει όπου κι αν πάει, του απάντησε «τι εννοείς να φύγω; Εγώ έχω εγγυημένο συμβόλαιο στο Μιλάνο». Κι αν αμφιβάλλετε για το σκοπό... να μείνει στα χρήματά του, θα σας πείσει λίγο παραπάνω αυτό που είπε στον Γιαν Βέσελι. Ο Τσέχος του είπε πως η ομάδα του ίσως θα ήθελε να λύσει το συμβόλαιό του και ο Τζέιμς απάντησε, ότι πρέπει να του δώσουν αποζημίωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ