29.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Τζέιμς έκοβε, Κλάιμπερν έραβε

"Ποτέ" ήταν η απάντηση της ΤΣΣΚΑ στο ερώτημα της συμπολίτισσας Χίμκι για το πότε θα την νικήσει στην έδρα της. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν το 3/3 με το 99-86 μετά από ένα απολαυστικό σε θέαμα παιχνίδι και υποχρέωσαν τον αντίπαλό τους στην πρώτη ήττα.

Το δίδυμο Μάικ Τζέιμς και Ουίλ Κλάιμπερν ήταν απολαυστιό και έκανα τα πάντα για τους νικητές, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν κάποιες φορές να φανούν απειλητικοί, αλλά το μόνο που κατάφερναν ήταν να κατεβάζουν λίγο την διαφορά.

 Ο απίστευτος Μάικ Τζέιμς επισκίασε τα πάντα στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο έληξε με 29-20 για την ΤΣΣΚΑ και τον Αμερικανό να έχει σκοράρει 18 πόντους και να έχει δώσει και 3 ασίστ!

Η ΤΣΣΚΑ είχε βρει ρυθμό και δεν τον απώλεσε σε κανένα σημείο στα 30 λεπτά που ακολούθησαν. Ηταν μπροστά με 54-44 στο ημίχρονο και με 76-60 στο 30', η Χίμκι πλησίασε στους επτά στο 36', 84-77, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες η ΤΣΣΚΑ ξαναπάτησε το γκάζι και εξαφανίστηκε.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Ο Μάικ Τζέιμς έκανε ένα από τα καλύτερα δεκάλεπτα της καριέρας του, το πρώτο του αγώνα και παρότι πήγε στην συνέχεια αρκετές φορές στον πάγκο για ανάσες, δεν έχασε τον ρυθμό του και έδινε λύσεις όποτε χρειαζόταν τελειώνοντας τον αγώνα με 25 πόντους, 5 ασίστ και μια συνολικά μεστή παρουσία.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ΤΣΣΚΑ έκανε 75 επιθέσεις, η Χίμκι είχε 58 και με την ΤΣΣΚΑ να έχει και καλά ποσοστά αυτή η διαφορά δεν θα μπορούσε να έχει άλλον νικητή στον αγώνα.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ