18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τζάμπολ στα… μουλωχτά

Αρχισε το πρωτάθλημα και η ΕΡΤ, που μας ζάλισαν κι αυτή και ο ΕΣΑΚΕ ότι συνεργάζονται και φέτος για το... προϊόν, δεν είχε μια εκπομπή να δώσει λίγο βάρος. Εναν να δίνει πάσες στα γήπεδα ρε παιδί μου, να πει δέκα λεπτά νωρίτερα ότι αρχίζει αγωνιστική, θα βλέπετε εδώ τι γίνεται. Τα βασικά, ας αποφύγουν στην τελική και τους καλεσμένους που έφερναν πολυλογία πολλές φορές για να προβληθούν διάφορα... αλλότρια και χάνονταν κρίσιμα σημεία αγώνων. 

Εκτός πια αν δε μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα, να βρουν τις εσωτερικές τους ισορροπίες και να επιβάλλουν το πλαίσιο που θα πρέπει να κινείται μια τέτοια εκπομπή συντονισμού παράλληλων μεταδόσεων και... μέχρι εκεί.

Τα δε ματς τα έδειξε, δύο στην τηλεόραση και δύο... κάπου χαμένα στο διαδίκτυο  χωρίς πολλές εξηγήσεις πώς και τι, λες και ξέρουν όλοι τι είναι το ΕΡΤφλιξ και πού θα βρουν τα ματς. Αλλά και να ξέρουν, στο διαδίκτυο ήταν, όχι στην τηλεόραση, τόσο το υπολόγιζαν το... προϊόν. Ακόμα κι αν δεχτείς ότι για μόλις τρία ταυτόχρονα ματς του Σαββάτου... περίσσευε μόνο η ΕΡΤ 3 για ένα και να πεις οκ, ας είναι και διαδίκτυο τα άλλα δύο αφού είναι ολόκληρα, διαφήμισέ το λίγο, πες πού θα τα βρει ο κόσμος.

Α ναι, τα πήγε όμως 5.15 από 3.30 που ήταν αντιτουριστικό, έδωσε καλή ώρα, φέτος βρήκε που δεν πάει ο κόσμος στα γήπεδα έτσι κι αλλιώς. Πώς είπατε; Επειδή έχασε το ποδόσφαιρο που ήταν το καμάρι της και βρέθηκε χώρος για τους παρακατιανούς; Εντάξει μωρέ...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ