26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Τζάκσον: «Ο Σφαιρόπουλος με ήθελε και στον Ολυμπιακό»

O Άαρον Τζάκσον ετοιμάζει βαλίτσες για Ισραήλ, προκειμένου να ενταχθεί σύντομα στο δυναμικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ και παραχώρησε συνέντευξη στο τοπικό μέσο "Sport5", όπου εξήγησε το λόγο που προτίμησε την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, από την Αρμάνι Μιλάνο, που φλέρταρε επίσης μαζί του. Ακόμη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Σκότι Ουίλμπεκιν και Μίλος Τεόντοσιτς. 

Αρχικά, είπε: «Ήθελα να έρθω στην Μακάμπι αμέσως μετά που έφυγα από την Μπιλμπάο. Είχα κάνει καλή χρονιά, η Μακάμπι με είχε πλησιάσει, αλλά τελικά δεν προχώρησε η συνεργασία μας. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος είναι απαιτητικός. Πάντα έδειχνε ενδιαφέρον για μένα. Πριν πάω στην Κίνα με ήθελε στον Ολυμπιακό. Επικοινώνησε προσωπικά μαζί μου και αυτό σημαίνει πολλά για έναν παίκτη».

Εν συνεχεία: «Με ήθελε και η Αρμάνι Μιλάνο, αλλά πιστεύω ότι η Μακάμπι είναι η μεγάλη ευκαιρία για μένα να πάω στο Final 4 και να κατακτήσω την EuroLeague. Αυτό ήθελα να κάνω. Να πάω σε μια ομάδα που να νικάει. Και εκτός των άλλων η Μακάμπι είναι μια ομάδα με ιστορία». 

Τέλος, δήλωσε ανυπόμονος να παίξει μαζί με τον Σκότι Ουίλμπεκιν: «Έχω δει 4 ματς της ομάδας φέτος και κάθε φορά ο Σκότι κάνει κάτι ξεχωριστό. Είναι όπως όταν έπαιζα με τον Μίλος Τεόντοσιτς. Τον έβλεπες και ήξερες απλά ότι το'χει...Δεν έχω εγωισμό. Θα προσπαθήσω να είμαι επιθετικός και να κάνω πιο εύκολη τη ζωή του Σκότι». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ