18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τζάκσον: “Θυμάμαι πόσο παθιασμένος ήταν ο Ομπράντοβιτς”

Ο Πιερ Τζάκσον μπορεί να έρχεται έχοντας φρέσκες αναμνήσεις από ΗΠΑ και Κίνα όπου έπαιξε τα τελευταία χρόνια, αλλά φτάνοντας στην Αθήνα έδειξε πως δεν έχει ξεχάσει την Ευρώπη, ούτε και όσα έζησε ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

«Έκανα ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και περιμένω να ξεκινήσω με τη νέα μου ομάδα», δήλωσε φτάνοντας στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και συνέχισε: «Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Ευρώπη ύστερα από την προηγούμενη θητεία μου στην Μακάμπι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επανασυνδεθώ με το ευρωπαϊκό μπάσκετ και που θα έχουμε τόσο παθιασμένους οπαδούς στο πλευρό μας. Ανυπομονώ να παίξω στον Παναθηναϊκό».

Όσο για αυτά που γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό; «Ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια στην Ευρώπη ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Και θυμάμαι πόσο παθιασμένος ήταν ο Ομπράντοβιτς που θα επέστρεφε. Θυμάμαι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Έχουν μάθει να νικούν και αυτό θα προσπαθήσω να φέρω πάλι στην ομάδα».

Σε ερώτηση αναφορικά με το ποιος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε πριν υπογράψει στο «τριφύλλι», τόνισε: «Γνωρίζω τους Μάικ Τζέιμς και Ντεσόν Τόμας και μου είπαν κάποια πράγματα για την ομάδα».

*Η αποψινή προπόνηση ολοκληρώθηκε για τους Παναθηναϊκό με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος είχε υποστεί θλάση, να κάνει μέρος αυτής και τον Γιώργο Παπαγιάννη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ