26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Τζάκσον: “Αγαπώ τον Σφαιρόπουλο”!

Λάβρος εναντίον της ΤΣΣΚΑ, μάλιστα εναντίον συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο δεν κατονόμασε (του προέδρου Βατούτιν ή μήπως του κόουτς Ιτούδη;), εμφανίστησε ο Άαρον Τζάκσον με μπαράζ tweets στο twitter! Σε ερώτηση δε Έλληνα φιλάθλου μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όμως επιφυλάχθηκε για το αν θα έρθει στον Ολυμπιακό.

"Η Ευρώπη νομίζει ότι μπορεί να μας πετάει με όποιον τρόπο θέλει. Έδωσα τα πάντα για την ομάδα και με πέταξαν με τις κλωτσιές! Θα υπογράψω όποτε θέλω εγώ", είπε αρχικά.

Και συνέχισε: "Έκανα ό,τι μπορούσα, κράτησε ενωμένα τα αποδυτήρια, προπονήθηκα όσο πιο σκληρά μπορούσα, έκανα τους συμπαίκτες μου να προπονούνται σκληρά όταν δεν ήταν στις καλές τους. Κι όμως υπέγραψαν έναν άλλον παίκτη, ενώ εγώ είχα ακόμα συμβόλαιο. Πρώτα οι παίκτες"!!!

Κλείνοντας ο Τζάκσον διευκρίνισε ότι η επίθεσή του δεν αφορούσε όλη την ομάδα της ΤΣΣΚΑ: "Το μπαράζ των tweets απευθύνεται σε συγκεκριμένο άτομο, όχι στον οργανισμό. Κι αυτός το ξέρει...".

Στην ερώτηση για τον Ολυμπιακό αρκέστηκε να πει: "Αγαπώ τον προπονητή του Ολυμπιακού. Αλλά θα σκεφτώ πρώτα το δικό μου συμφέρον".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ