18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τζάζ: Η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε εισιτήριο για τα playoffs (pics)

Οι Γιούτα Τζάζ είναι η πρώτη ομάδα απο ολόκληρο το ΝΒΑ που κατάφερε ήδη να εξασφαλίσει την είσοδο της στα φετινά Playoff του ΝΒΑ. Mε μερικά παιχνίδια να απομένουν οι Τζάζ μπορούν ήδη να «κοιμούνται» ήσυχοι γνωρίζοντας πως θα βρίσκονται στην postseason και φέτος. Οι «μορμόνοι» αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη την φετινή σεζόν, καθώς έχουν το καλύτερο ρεκόρ στην Δυτική περιφέρεια αλλά και σε ολόκληρο το ΝΒΑ (44-16).

Η παρέα του Ντόνοβαν Μίτσελ, του Ρούντι Γκομπέρ και του Μάικ Κόνλεϊ είναι η πρώτη ομάδα που έχει ήδη θέση στα φετινά playoff. Για την ώρα βρίσκονται στην πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας και σκοπεύουν να τελειώσουν την χρονιά εκεί, για πιο ευνοϊκή «διασταύρωση» στον πρώτο γύρο. Οι Τζαζ τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στα playoff, αλλά τους έχει λείψει μια μεγάλη πορεία. Φέτος είναι η ευκαρία των Μίτσελ και Γκομπέρ να ηγηθούν και να στρέψουν πάνω τους τα βλέμματα.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "UTAH JAZZ CLINCHED 2021 NBA PLAYOFFS 1223 5FICHT FIGHT AZZ 27 A A 1 AZZ 45"

https://twitter.com/utahjazz/status/1386448278389071873

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ