22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τεόντοσιτς ο… μίστερ ασίστ! (vid)

Την πιο μεστή περίοδο της καριέρας του διανύει ο Μίλος Τεόντοσιτς, που αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Ευρωλίγκα μας παρουσιάζει τον Σέρβο γκαρντ με το εκπληκτικό διάβασμα του γηπέδου και τις μαγικές ασίστ, ενόψει Final Four, όπου ο Ολυμπιακός περιμένει τους Ρώσους στον πρώτο ημιτελικό (19/5, 18:30).

Το στοιχείο της δημιουργίας σχολίασε και ο ίδιος: «Ένα μέρος αυτού είναι φυσικό και έχω γεννηθεί με αυτό. Φυσικά, όμως, υπάρχουν δυο-τρεις προπονητές που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Όταν ήμουν μικρός, πάντα ήθελα να πασάρω κάπου που δεν κοίταζα. Τις περισσότερες φορές ξέρω πού θέλω να πασάρω. Για μία καλή ασίστ πρέπει να είσαι και τυχερός, όπως και να σηκώσει ο συμπαίκτης σου το χέρι του».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον παίκτη του ο Δημήτρης Ιτούδης: «Είμαι ευλογημένος, γιατί έχω συνεργαστεί με κορυφαίους παίκτες. Ο Μίλος συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς. Έχει γεννηθεί με αυτό το ταλέντο». 

Ο Κάιλ Χάινς αναφέρθηκε στο απρόβλεπτο παιχνίδι του Τεόντοσιτς: «Φροντίζω να έχω πάντα τα χέρια μου έτοιμα, γιατί δεν ξέρω πώς και από πού θα έρθει η μπάλα. Ακόμη εκπλήσσομαι. Υπάρχουν φορές στην προπόνηση που η μπάλα με χτυπά στο πρόσωπο. Φροντίζω να είμαι προσεκτικός».

Μαζί με τον Νάντο Ντε Κολό, αποτελούν τους Διόσκουρους της περιφέρειας της ΤΣΣΚΑ και ο Γάλλος αποθέωσε τον συμπαίκτη του: «Νομίζω πως είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη, ενδεχομένως και στον κόσμο σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί να πασάρει ανάμεσα σε 3-4 παίκτες. Όταν ξέρεις να παίζεις μαζί του, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα».

Στην χημεία μεταξύ τους στάθηκε και ο Τεόντοσιτς: «Ο Νάντο είναι εξαιρετικός παίκτης και άνθρωπος. Ξέρω ότι έχω δίπλα μου κάποιον, με τον οποίο μπορώ να πω μυστικά. Και στο παρκέ είναι συναρπαστικό να παίζω μαζί του και πλέον δεν χρειάζεται να μιλάμε για να συνεννοηθούμε μέσα στο παρκέ».

https://www.youtube.com/watch?v=o1b_j774M_M



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ