26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τεόντοσιτς: «Ανεξάρτητη η απόφασή μου από το Final Four»

Το μέλλον του Μίλος Τεόντοσιτς μετά την φετινή χρονιά δεν θα σχετίζεται με την έκβαση του Final Four όπως διαβεβαίωσε ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παράλληλα τόνισε πως οι τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζω πώς είναι να κατακτάς την Ευρωλίγκα, αλλά ξέρω επίσης και πόσο δύσκολο είναι. Οι τέσσερις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να πετύχουν».

Για τις δηλώσεις των συμπαικτών του, οι οποίοι υποστήριξαν πως προτιμούν να αγωνίζονται εκτός έδρας: «Ο,τι και αν μας λένε κατά την διάρκεια ενός αγώνα για μένα είναι το ίδιο, καθώς μέσα στο γήπεδο δεν μπορώ να τους ακούσω. Σίγουρα προτιμώ να παίζουμε στην έδρα μας, διότι είμαι στο σπίτι μου. Δεν χρειάζεται να ταξιδεύουμε, κοιμάμαι στο κρεβάτι μου και τρώω στο σπίτι μου. Ξέρουμε την κατάσταση που θα επικρατεί στην Κωνσταντινούπολη και πρέπει να παλέψουμε, αλλά είμαστε επαγγελματίες και θα είμαστε έτοιμοι».

Για το αν το Final Four θα κρίνει το μέλλον του: «Η απόφαση για το μέλλον μου δεν θα επηρεαστεί από την έκβαση του Final Four».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ