21.3 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Τεχνικές ποινές και Γουόριορς νικητές

Μόνο... πυξ λαξ δεν έπαιξαν οι Γουόριορς με τους Θάντερ έως ότου οι "Πολεμιστές" περάσουν νιηφόρα από την Οκλαχόμα. Με σχεδόν buzzer beater του Τζέιμς Χάρντεν, οι Ρόκετς επιβλήθηκαν των Νάγκετς. 

Oι Γουόριορς επισκέφτηκαν για δεύτερη φορά την Οκλαχόμα, από τότε που ο Κέβιν Ντουράντ άφησε τους Θάντερ κι ακόμα κι αν δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, το κλίμα στην “Chesapeake Energy Arena” παρά ήταν… τεταμένο. Τόσο που ο ήρεμος Στεφ Κάρι αντάλλαξε… γαλλικά με τον Σεμάι Κρίστον και ο Ντρέιμοντ Γκριν με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ. Γενικά, το ματς είχε πολύ trash talking και τεχνικές ποινές πριν οι Γουόριορς το κερδίσουν με 111-95. Ο Κλέι Τόμπσον είχε 34 πόντους για τους “Πολεμιστές” με τον Κάρι να ακολοθεί με 23. Όσον αφορά τον σταρ των Θάντερ, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έμεινε στα νεύρα, εξού και οι 15 πόντοι με 4/16 σουτ. 

Οι Ρόκετς τα βρήκαν σκούρα από τους Νάγκετς, τόσο που χρειάστηκε ένα layp up του Τζέιμς Χάρντεν στα -2.4 δευτερόλεπτα για το τέλος για να επιβληθούν με 125-124. Ο “Μούσιας” είχε συνολικά 39 πόντους, 11 ασίστ και για τρία ριμπάουντ έχασε το 20ο triple-double της σεζόν. 

Οι Μάτζικ επέστρεψαν από το -17, ο Εβάν Φουρνιέ έβαλε το καλάθι για την παράταση κι εκεί επιβλήθηκαν των Σίξερς με 112-109. Ο Γάλλος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι καθώς είχε 19 πόντους, το ίδιο και ο Νίκολα Βούτσεβιτς που τελείωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους και 13 ριμπάουντ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ορλάντο, κάτι που είχε να πετύχει από τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Ο Αζάια Τόμας επέστρεψε στην δράση μετά από δύο παιχνίδια στα…pits και με 25 πόντους οδήγησε τους Σέλτικς στο 110-102 επί των Γουίζαρντς και πήραν προβάδισμα δυόμιση παιχνιδιών για την κατάληψη της 2ης θέσης στην Ανατολή. 

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ έκανε ρεκόρ καριέρας με τους 38 πόντους που σημείωσε αλλά η εμφάνιση του πήγε… στράφι καθώς οι Τζαζ έχασαν από τους Πέισερς με 107-100

Οι Χόρνετς έτρεξαν ένα επί μέρους 23-4 στην δεύτερη περίοδο και πήραν τον έέλγχο της αναμέτρησης με τους Χοκς έως ότου τους κερδίσουν με 105-90, ενώ οι Κλίπερς επικράτησαν των Νικς με 114-105 με τον με τον Μπλέικ Γκρίφιν να έχει 30 πόντους. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ