23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Τετραπλή» ενίσχυση ουσίας για Πέρα

Το Πέρα συνεχίζει την ενίσχυση πρωταθλητισμού για την επόμενη Γ' Εθνική, «γεμίζοντας» με ποιοτικές λύσεις σε ηλικίες ανθηρές αγωνιστικά, αφού απέκτησε τους Ανδρέα Κεφάλα, Παναγιώτη Μαντά, Γιώργο Βλάχο και Μιχάλη Δρόσο.

Ύστερα από μια πρώτη σεζόν επανακαθιέρωσης στις εθνικές κατηγορίες, με μια αξιοπρεπή πορεία σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα όλων των εποχών που είχε να προσφέρει ο 1ος όμιλος της Γ' Εθνικής, το Πέρα κοιτάζει με ακόμη μαγαλύτερη αισιοδοξία την επόμενη μέρα. Ο Παναγιώτης Γκαναβίας κράτησε τους Γιάννη Τσολάκη και Ηλία Βαρδάλο, δύο «ακρογωνιαίους λίθους» της προηγούμενης προσπάθειας και, δίπλα τους, πρόσθεσε με μεταγραφικές «βόμβες» τους Γιάννη Ζακυνθινό και Δημήτρη Βαρσαμούλη.

Μαζί με αυτούς, ο Έλληνας τεχνικός δε θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, αποτελούμενο από νεαρούς παίκτες ικανούς να προσφέρουν άμεσα. Οι απαιτήσεις, άλλωστε, μετά τις προαναφεθείσες τέσσερις κινήσεις, γίνονται μεγάλες και ήδη στα μέσα Ιουλίου η ομάδα του είναι σχεδόν έτοιμη, φέρνοντας στις τάξεις της άλλους τέσσερις παίκτες.

Η πιο σημαντική από αυτές είναι του Ανδρέα Κεφάλα (φώτο). Ύστερα από αρκετά χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Λούις, ο Έλληνας φόργουορντ έρχεται ως δανεικός από τον Αμύντα, για να αποτελέσει βασική λύση στα πλάνα του Γκαναβία. Μαζί με αυτόν, ουσιώδης είναι η μεταγραφή του Γιώργου Βλάχου ως ελεύθερου από τον Πρωτέα Βούλας, με τον 24χρονο «άσο» να έχει παίξει την τελευταία διετία ως δανεικός στην Α' ΕΣΚΑΝΑ με την ανταγωνιστική Ευρυάλη.

Εκτός αυτών των δύο, στο Πέρα βρίσκονται επίσης οι Παναγιώτης Μαντάς και Μιχάλη Δρόσος. Ο 27χρονος σέντερ ανήκε στην Ηλιούπολη κι προστίθεται ως ακόμη μια αξιόπιστη λύση στην φρόντ λάιν, ενώ ο 24χρονος γκαρντ με δυνατότητα να αγωνιστεί, τόσο στη θέση «1» όσο και στο «2», είχε ξεχωρίσει με την ΑΕ Δικαίου Κω, που έφτασε έως το μπαράζ ανόδου στους αγώνες του «Ανδρέας Παπανδρέου», με τον κόουτς Γκαναβία να... τον εντοπίζει και να τον φέρνει άμεσα στο Βυζαντινό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ