19 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Τετραπλή ανταλλαγή, με δώδεκα παίκτες

Καραμπόλα... παικτών στο ΝΒΑ, καθώς οι Χιούστον Ρόκετς, οι Ατλάντα Χοκς, οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς και οι Ντένβερ Νάγκετς προχώρησαν σε τετραπλή ανταλλαγή.

Συνολικά, δώδεκα παίκτες ενεπλάκησαν, με τις κυριότερες «μετακομίσεις» να αφορούν στους Κλιντ Καπέλα και Ρόμπερτ Κόβινγκτον, ενώ άλλαξαν χέρια και δύο επιλογές ντραφτ. Όπως αποκάλυψε το ESPN, η συμφωνία στέλνει τον Κόβινγκτον και τον Τζόρνταν Μπελ στις «ρουκέτες», τον Καπέλα και το Νενέ Χιλάριο στα «γεράκια», τους Μαλίκ Μπίσλεϊ, Χουάν Ερνανγκόμεζ, Έβαν Τέρνερ και Τζάρεντ Βάντερμπιλντ στους «λύκους» και τους Τζέραλντ Γκριν, Νόα Βόνλε, Σαμπάζ Ναπίερ και Κέιτα Μπέιτς-Ντιόπ στους «σβόλους».

Παράλληλα, οι Τίμπεργουλφς θα λάβουν μία επιλογή ντραφτ για τον πρώτο γύρο το 2020 από τους Χοκς, μέσω των Μπρούκλιν Νετς, ενώ οι Νάγκετς θα πάρουν μία επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου από τους Ρόκετς. Η εν λόγω ανταλλαγή είναι η μεγαλύτερη μετά το 2000, στο πλαίσιο της συμφωνίας της μετακίνησης του Πάτρικ Γιούινγκ από τους Νιου Γιορκ Νικς στους Σιάτλ Σούπερσονικς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ