16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τετράδα «φωτιά» οδηγεί το Γαλάτσι

Το Γαλάτσι του Μάκη Κουμαρά ήταν η πρώτη ομάδα που νίκησε φέτος την ΦΕΑ για τον πρώτο όμιλο της Β' ΕΣΚΑ, και πλέον απειλεί την ομάδα του Αλέξη Καρατζά ακόμα και με την πρωτιά.

Φυσικά η ομάδα του Γαλατσίου έχει την τύχη να διαθέτει αθλητές που θα μπορούσαν να αγωνίζονται σε παραπάνω κατηγορίες, αλλά για τους δικούς τους λόγους κοσμούν το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ.

Ο τελευταίος που μπήκε στο ροτέισιον είναι ο Χρήστος Λυμπερόπουλος, ο οποίος διαθέτει πλούσια καριέρα και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην Α2 Ανδρών με το Παγκράτι. Ο 29χρονος γκαρντ επανήρθε δυναμικά δίνοντας δύναμη πυρός στην ομάδα του. Ο έτερος γκαρντ, ο Νίκος Μακρής επέστρεψε πέρυσι στην ενεργό δράση, ασκώντας παράλληλα και το επάγγελμα του προπονητή. Ο 38χρονος γκαρντ είχε σταματήσει νωρίς το μπάσκετ, και πλέον δείχνει ότι μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί σε πιο πάνω κατηγορία.

Ο τρίτος περιφερειακός είναι ο 35χρονος γκαρντ Δημήτρης Κορκοσούρας, ο οποίος έχει ξανά περάσει από το Γαλάτσι (την περσινή σεζόν βρισκόταν στον Ερμή Πειραιά και την ΕΣΚΑΝΑ), και αποτελεί έναν από τους κλασσικούς σκόρερ της ΕΣΚΑ. Ο τελευταίος της παρέας είναι ο Θοδωρής Μπαλαμπάνης, με τον δεινό σκόρερ εκτός από την μακρόχρονο παρουσία στο Γαλάτσι να έχει αγωνιστεί σε Μαρούσι, Νέα Κηφισιά, Άρη Πετρούπολης, Ιωνικό ΝΦ, Πεντέλη, Αργοναύτη Ραφήνας και Σπόρτιγκ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ