18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τετράδα από Περιστέρι και Ψημίτης για Δάφνη

Μετά τον Διογένη Γοργόνη, η Δάφνη Δαφνίου κάνει δικούς της άλλους τέσσερις παίκτες από το Περιστέρι, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δυο πλευρές, και στο πλαίσιο της βελτίωσης ταλαντούχων αθλητών που επιθυμούν στον ΓΣΠ.

Έτσι, στο Χαϊδάρι θα αγωνίζεται ο Διονύσης Τάταρης, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα του Περιστερίου, και δόθηκε δανεικός στο συγκρότημα του Μάη Κωνσνταντινίδη. Το ίδιο συνέβη και με τον Γιώργο Αρνόκουρο, ο οποίος αγωνίζονταν στον ΑΟΝΑ και στην Β' ΕΣΚΑΝΑ. Ο 18χρονος φόργουορντ υπέγραψε στην ομάδα της Δυτικής Αθήνας και θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή με τον Τάταρη.

Εκτός από τους Τάταρη και Αρνόκουρο, την Δάφνη θα ενισχύσουν και οι Αθανάσιος Δρομπογιάννης και Παναγιωτης Στάθης. Ο δεύτερος είχε παρουσία στην Β' Εθνική την περσινή σεζόν, αγωνιζόμενος στον ΕΦΑΟΖ και έχοντας 3,5 πόντους σε 22 παιχνίδια.

Εκτός των παικτών που αναφέραμε, η ομάδα του Χαϊδαρίου συμφώνησε με τον Μάρκο Ψημίτη (pic). Ο 23χρονος γκαρν/φόργουορντ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Saint Louis, και επιστρέφοντας στην Ελλάδα βοήθησε τα μέγιστα τον Παπαδό Γέρας στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου, όντας πρώτος του σκόρερ, χωρίς η ομάδα να μπορέσει να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ