26.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Τεστ με τον Ηρακλή για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αφήνει για λίγες μέρες στο πίσω μέρος του μυαλού του την Ευρωλίγκα Γυναικών και την Ντιναμό Κουρσκ και φέρνει σε πρώτο πλάνο τον Ηρακλή. Οι "ερυθρόλευκες" θα αντιμετωπίζουν αύριο (4/11, 14.00) τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα καλό τεστ πριν από τον αγώνα με την Ντιναμό την Τετάρτη (7/11, 18.00) στο ΣΕΦ.

Μοναδική απουσία παραμένει για την ομάδα του Γιώργου Παντελάκη η Ρίτα Ρασίντ. Στην αποστολή βρίσκονται οι Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Χριστίνα Λίτση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ηρακλή στο οlympiacossfp.gr : «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με την Σοπρόν στην Ουγγαρία και ένα επίσης κουραστικό ταξίδι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα για μας, αφού είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για κάθε παιχνίδι. Ο Ηρακλής ανέβηκε φέτος στην κατηγορία, όμως από την μεριά μας δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλό μας και θα παίξουμε όπως το συνηθίζουμε σε κάθε αναμέτρησή μας.Προέχει το παιχνίδι του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη και μετά μπορούμε να σκεφτόμαστε την αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Ντιναμό Κουρσκ στο ΣΕΦ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ