17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τερματίστηκε πρόωρα η συνεργασία του Μουρ με την Άνβιλ!

Η συνεργασία του άλλοτε παίκτη του Προμηθέα Πάτρας και του Λαυρίου, ΜακΚένζι Μουρ και της Άνβιλ λύθηκε απότομα, καθώς σύμφωνα με την ομάδα από την Πολωνία ο Αμερικανός παίκτης αρνήθηκε να προπονηθεί πριν από παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Σύντομη αποδείχθηκε η συνεργασία του ΜακΚένζι Μουρ και της Άνβιλ, καθώς ο Αμερικανός παίκτης αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον σύλλογο και πλέον θα πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου ο λόγος που κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση είναι ότι ο Αμερικανός αθλητής παραβίασε τον όρο του συμβολαίου και δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα το περασμένο Σάββατο πριν τον αγώνα με την Trefl Sopot.

Oπότε αυτό το «σφάλμα» του Μουρ οδήγησε την διοίκηση της ομάδας στη λύση του συμβολαίου του. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται... ρόδινα τη φετινή σεζόν για την Άνβιλ, καθώς δεν συμμετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση φέτος, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις με ρεκόρ 7-10.

Μέχρι πρότινος ο ΜακΚένζι Μουρ αγωνίστηκε σε 12 αγώνες φέτος στο πρωτάθλημα και σημείωσε 11.8 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ