16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τεράστιο «πλήγμα» για την Εφές με Ντάνστον!

Δυσάρεστα τα νέα για την Αναντόλου Εφές και τον Μπράιαντ Ντάνστον, καθώς ο τραυματισμός του Αμερικανού παίκτη αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός.

Για την ακρίβεια ο Ντάνστον στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τραυματίστηκε στο μάτι με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να χαρεί όσο θα ήθελε τη νίκη της ομάδας του και το ιστορικό προσωπικό του επίτευγμα όπου πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας με τα περισσότερα μπλοκ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η απουσία του από την χθεσινή αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ενίσχυσε την φημολογία γύρω από την σοβαρότητα του τραυματισμού του και τελικά επιβεβαιώθηκαν από τα χείλη του Εργκίν Αταμάν, κάνοντας λόγο ότι θα μείνει για ένα μήνα εκτός παρκέ.

«Ο Ντάνστον δεν θα παίξει για ένα μήνα. Αυτά που παθαίνει δεν γίνονται στον καθένα. Πέρυσι κάηκε το πόδι του και δεν έπαιξε για πέντε μήνες. Φέτος μπήκε ένα δάκτυλο αντιπάλου στο μάτι του και του έσχισαν τον αμφιβληστροειδή. Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα. Αν όμως προκύψει, τότε το κλαμπ θα κάνει ό,τι χρειαστεί».

Για την ώρα δεν φαίνεται η Εφές να κινείται για την αντικατάσταση του Ντάνστον ενώ αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Τίμπορ Πλάις, ενώ θα προωθηθεί στη θέση του σέντερ και ο Σίνγκλετον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ