20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Τεράστιο «διπλό» για το Λαύριο μέσα στη Ρόδο

Το Λαύριο πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και νίκη εκτός έδρας τον Κολοσσό με 79-63.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έφτασε τις δέκα νίκες σε 24 αγώνες και παρέμεινε ισόβαθμη με τον Προμηθέα Πατρών στην όγδοη θέση. Οι Πατρινοί υπερτερούν στην ισοβαθμία, αλλά το Λαύριο μπορεί με μία νίκη περισσότερη στις δύο τελευταίες «στροφές» να μπει εκείνο στα πλέι οφ. Στον αντίποδα, ο Κολοσσός ισοβαθμεί με το Ρέθυμνο στην έκτη θέση, ενώ το όνειρο της πεντάδας θα παραμείνει... όνειρο.

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα τους στον πρώτο γύρο και τα κατάφεραν μ' εμφατικό τρόπο. Από την πρώτη περίοδο έδειξαν την πρόθεσή τους να βάλουν δύσκολα στους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη και τελικά επικράτησαν ακόμα πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό 79-63.

Ο... ΚΕΦΑΤΟΣ: Ο Στίβεν Γκρέι με είκοσι πόντους ήταν ο άνθρωπος του αγώνα για τους νικητές. Μάλιστα, ο Αμερικανός έπαιξε και για τον Κέβιν Πάντερ, καθώς ο τελευταίος πριν λίγες ημέρες έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Κάτι σπάνιο συνέβη στην αναμέτρηση της Ρόδου, μιας και το Λαύριο κατόρθωσε να τελειώσει τον αγώνα χωρίς να χάσει καμία βολή. Συνολικά οι παίκτες του Σερέλη βρέθηκαν είκοσι φορές στη γραμμή κι ευστόχησαν σε όλες τις προσπάθειές τους. Στον αντίποδα, ο Κολοσσός ήταν πολύ άστοχος με 11/23 προσωπικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ