19.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Τεράστια υπέρβαση με Καραγιάννη ο Μίλωνας

Στον Μίλωνα ήταν δεδομένο ότι ήθελαν να κλείσουν το θέμα της διαδοχής του Δημήτρη Αποσκίτη άμεσα, αλλά έψαξαν την υπέρβαση και εν τέλει το πέτυχαν, παρότι είχαν μιλήσει και με άλλους προπονητές.

Εν τέλει, η έκπληξη για την οποία σας είχαμε μιλήσει, είχε ονοματεπώνυμο, και ήταν ο Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος αποτελεί μια τεράστια υπέρβαση, και μια μεγάλη επιτυχία της διοίκησης της Νέας Σμύρνης.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε σε τρεις σεζόν να πάρεις τρεις ανόδους, δυο με το Περιστέρι, και μια πέρυσι με την Καστοριά (άσχετο αν δεν αποδέχθηκε τη θέση για την Basket League η ομάδα της Μακεδονίας) και πλέον θα προπονήσει ομάδα Γ' Εθνικής, η οποία είναι στην τελευταία θέση, και μάχεται για την παραμονή της. Σίγουρα ρόλο έπαιξε και ο τόπος κατοικίας του, καθώς αποτελεί άνθρωπο της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά :

«Ο Μίλωνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο Τεχνικό Νίκο Καραγιάννη.

Ο Νίκος Καραγιάννης θα βρεθεί στο τιμόνι της Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου μας γα το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς 2019-2020, με περαιτέρω προοπτική.

Ο 49χρονος Προπονητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από το Παλαιό Φάληρο το 1999. Ακολούθησαν ο ΓΣΛ, η Δάφνη, το Περιστέρι, το Αιγάλεω, ο Δούκας, ο Ηλυσιακός, το Ρέθυμνο, η ΑΕΚ, ο Ιωνικός Νίκαιας, ο Παπάγος, το Περιστέρι, η Καστοριά και ο Κόροιβος.

Coach Νίκο Καραγιάννη καλωσόρισες στην Οικογένεια του Μίλωνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ