23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τεράστια αποζημίωση της εταιρείας που διοργάνωσε το Αυστραλία – ΗΠΑ!

Η εταιρεία που ανέλαβε να διοργανώσει τις δύο φιλικές αναμετρήσεις στη Μελβούρνη πριν την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας ανάμεσα στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει όσους βρίσκονταν στις κερκίδες και δεν είχαν καλό οπτικό πεδίο παραδέχοντας το λάθος στήσιμο των θέσεων και το κόστος αναμένεται να φτάσει το αστρονομικό ποσό των 3.000.000 δολαρίων.

Τον περασμένο Αύγουστο το Marvel Stadium φιλοξένησε δύο αναμετρήσεις με έντονο ενδιαφέρον ανάμεσα στην Αυστραλία και την team USA και η εταιρεία που είχε αναλάβει το εν λόγο εγχείρημα θέλησε να δώσει τη δυνατότητα σε όσο κόσμο περισσότερο γινόταν  τοποθετώντας πλαστικές καρέκλες δίπλα στο παρκέ.

Τα εισιτήρια ήταν αρκετά... τσουχτερά και πολλοί θεατές δεν απόλαυσαν τις αναμετρήσεις καθώς είχαν τοποθετηθεί λάθος ώστε να παρευρεθούν 45.000 άτομα στις κερκίδες, κάτι που αποδείχθηκε φιάσκο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, η εταιρεία είναι πλέον διατεθειμένη να επιστρέψει τα χρήματα σε εκείνους που δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν άνετα τους αγώνες, με το ποσό να υπερβαίνει τα 3.000.000 δολάρια.

«Δεδομένου ότι επρόκειτο για τον πρώτο μπασκετικό αγώνα που διεξήχθη σε ποδοσφαιρικό στάδιο, δημιουργήσαμε αυτό το background. Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν εφάμιλλο αυτού που είχαμε σχεδιάσει, ήταν ένα λάθος από μέρους μας» ήταν η ανακοίνωση της εταιρείας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ