21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τενερίφη: Οι απολυμάνσεις, τα γάντια και οι… αποστάσεις στην προπόνηση

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη είναι μία από τις ομάδες που άρχισαν προπονήσεις στην Ισπανία. Προπονήσεις όμως όχι όπως τις έχουμε στο μυαλό μας. Το βίντεο που ετοίμασε η ομάδα δείχνει ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας που ακολουθείται από τη στιγμή που η ομάδα θα μπει στο παρκέ. Ακόμη και τα παπούτσια των αθλητών είναι χωριστά του ενός από του άλλου, ενώ γίνονται απολυμάνσεις και οι προπονητές είναι με γάντια και μάσκες.

Δείτε τα βίντεο που έχει αναρτήσει η ομάδα:

 

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, ο Βραζιλιάνος γκαρντ της ομάδας δήλωσε μετά από αυτή την πρώτη διαφορετική προπόνηση της καριέρας του: "Είναι πραγματικά πολύ καλό που επιστρέφουμε. Οι προπονήσεις είναι ατομικές τώρα. Τα κρούσματα έχουν μειωθεί στην Ισπανία, αλλά είναι ακόμη πολύ δύσκολο να μην γνωρίζουμε αν τελικά θα αγωνιστούμε ξανά για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο".

Αυτό που περιμένει ο Χουέρτας, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του, είναι η απόφαση της Liga Endesa ως τις 31 Μαϊου, για αν τελικά θα ολοληρωθεί έστω και με διαφορετικό τρόπο από ότι είχε αρχικά σχεδιστεί η σεζόν. Η ACB έχει ανακοινώσει ένα πλάνο με τη συμμετοχή 12 ομάδων χωρισμένων σε ομίλους των έξι με τους αγώνες να γίνονται όλοι σε μία πόλη. Μάλιστα η Τενερίφη είναι μία από τις υποψήφιες πόλεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ