23.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τενερίφη – Μπαρτσελόνα 80-68: Απάντησε στον διασυρμό και έμεινε ζωντανή! (vid)

Τι κι αν είναι το μεγάλο αουτσάιντερ της σειράς, τι κι αν στο πρώτο παιχνίδι έζησε έναν ιστορικό διασυρμό; Η Τενερίφη έβγαλε τσαμπουκά, αντέδρασε και πήρε την νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της ACB με 80-68, στέλνοντας τη σειρά πίσω στη Βαρκελώνη!

Η ομάδα του Τσους Βιντορέτα παρά το γεγονός ότι είδε την Μπαρτσελόνα να μπαίνει πιο δυναμικά στο ξεκίνημα του αγώνα, κατάφερε να πάρει στο δεύτερο δεκάλεπτο ένα ισχνό προβάδισμα και να το διατηρήσει μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου. Σε εκείνο το σημείο, έκανε την επίθεσή της, και με ένα επιμέρους σκορ αλλά και το φοβερό σόου των Χουέρτας - Σερμαντίνι, κατάφερε όχι απλώς να κερδίσει τον αγώνα, αλλά και να ξεφύγει στο σκορ με διψήφια διαφορά, την οποία κράτησε μέχρι τέλους!

Για τους νικητές, απόλυτοι πρωταγωνιστές ήταν οι δύο βασικοί πυλώνες της Τενερίφης τη φετινή σεζόν. Ο άλλοτε "Μπλαουγκράνα" Μαρσελίνιο Χουέρτας πέτυχε 26 πόντους, μοίρασε 11 ασίστ και κατέβασε 4 ριμπάουντ σε μία αναμέτρηση που έκανε τα πάντα, ενώ ο MVP, Γκιόργκι Σερμαντίνι, έγραψε και αυτός double double, με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τη Μπαρτσελόνα ξεχώρισε ο Πάου Γκασόλ με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

https://twitter.com/ACBCOM/status/1402729982082781186



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ