17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Τελικός» στην Πρέβεζα για Σχερία και Α.Σ. Αργοναύτες

Το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ διακόπηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και οι Α.Ο. Σχερία και Α.Σ. Αργοναύτες θα δώσουν αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Γυναικών.

Όπως αποφασίστηκε από την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν στο ΔΑΚ Πρέβεζας στις 27 ή στις 28 Ιουνίου, με το νικητή να εξασφαλίζει την παρουσία του στις εθνικές κατηγορίες, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε απολογία κλήθηκε, παράλληλα, η Σχερία για την πρόσφατη επιστολή της προς την ΕΣΚΑΒΔΕ, η οποία επιστράφηκε ως απαράδεκτη.

Η ανακοίνωση: «Συνεδρίασαν τηλεφωνικά, την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 ώρα 11.00, τα μέλη του Δ.Σ., προκειμένου να αποφασίσουν για τα τρέχοντα θέματα της Ένωσης. Συνομίλησαν οι Νικάκης Κώστας, Τσώνος Στράτος, Σταυρόπουλος Σταμάτης, Μπέστιας Γιώργος, Σερέτης Γρηγόρης, Δημητρίου Απόστολος, Πουλής Άγγελος και Μπαρμπάνης Επαμεινώνδας. Αφού υπήρχε απαρτία άρχισε η συνομιλία. Ορίζεται αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων Γυναικών Α.Ο. ΣΧΕΡΙΑ-Α.Σ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στις 27 ή 28/6/2020 στο ΔΑΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ για την ανάδειξη πρωταθλήτριας ομάδας ΕΣΚΑΒΔΕ, η οποία θα ανέλθει στην Α2 Εθνική Γυναικών.

H ΕΣΚΑΒΔΕ επιστρέφει ως απαράδεκτο το ανυπόγραφο e-mail του σωματείου Α.Ο. ΣΧΕΡΙΑ εξαιτίας του εκβιαστικού του περιεχομένου. Εκφράσεις τύπου "δεν θα ανεχτούμε" και οι αναφορές περί "παρεκτροπής" είναι άκρως προσβλητικές και δεν συνάδουν με το αθλητικό πνεύμα το οποίο υπηρετούμε. Για το λόγο αυτό το Δ.Σ καλεί σε έγγραφη απολογία εντός 48 ωρών από λήψης του παρόντος πρακτικού, το σωματείο Α.Ο. ΣΧΕΡΙΑ για όσα προσβλητικά αναγράφηκαν στο ανυπόγραφο e-mail».

Η επιστολή της Σχερίας:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ