15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τελικός Σούπερκαπ για Τόμιτς – Περπέρογλου (pics)

Η ομάδα που είχε τον τίτλο και την θέση στην Ευρωλίγκα θα αντιμετωπίσει στον τελικό (23/9, 22.00) του Σούπερκαπ της Αδριατικής Λίγκας την ομάδα που της πήρε και τον τίτλο και την θέση στη διοργάνωση. Η Μπουντούτσνοστ είχε νικήσει στον πρώτο ημιτελικό την Παρτίζαν δύσκολα (90-87). Στον δεύτερο ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς και του Στράτου Περπέρογλου επέβαλλε τον δικό του νόμο, απέναντι στην ανανεωμένη Τσεντεβίτα με το τελικό 79-68. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με 11 πόντους, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 16'16'' που αγωνίστηκε, αφού χρεώθηκε σχετικά γρήγορα με πέντε φάουλ.

Ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε και στο +20, αλλά η Τσεντεβίτα επέμεινε και μείωσε στους πέντε πόντους (63-68). Εκεί ανέλαβε δράση ο Τζο Ράγκλαντ κορυφαίος των "ερυθρόλευκων" στην αναμέτρηση, ευστόχησε σε ένα μακρινό τρίποντο και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του. Ο Ράγκλαντ είχε 20 πόντους, ενώ πρόσφερε σημαντική βοήθεια και στην άμυνα. Όπλο του Ερυθρού Αστέρα πάντως ήταν γενικότερα τα σουτ από τα 6μ75, μετρώντας 11/22 στην αναμέτρηση, την ώρα που οι Κροάτες είχαν 6/27.

Εκτός από τους Ράγκλαντ και Περπέρογλου διψήφιος άφησε το παρκέ και ο γνωστός μας Φαγέ, ο οποίος είχε 15 πόντους και 7 ριμπάουντ. Για την ομάδα του Σίτο Αλόνσο από 10 πόντους είχαν τέσσερις παίκτες: Κομπς, Μπενίτε, Στιπάνοβιτς και Αγκιλάρ.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ