20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Τελικός» πρόκρισης με… φόντο το τρόπαιο (vid)

Τρία «εισιτήρια», που οδηγούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, αναζητούν κάτοχο στην Ευρώπη και το ένα εξ αυτών θα δοθεί επί ρωσικού εδάφους.

Η Ρωσία τίθεται αντιμέτωπη στο Περμ με τη Φινλανδία (η αναμέτρηση είναι σε εξέλιξη), με τον Αντρέι Κιριλένκο να φέρνει πριν από το τζάμπολ της κρίσιμης αναμέτρησης στο κατάμεστο «Molot Sports Hall» το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο αγώνας έχει το χαρακτήρα τελικού, όσον αφορά στην πρόκριση στην Κίνα. Για να περάσουν οι γηπεδούχοι θα πρέπει να κερδίσουν ή να χάσουν με διαφορά μικρότερη των δύο πόντων, σε διαφορετική περίπτωση στα ασιατικά παρκέ θα βρεθεί το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου η «Σουόμι».


Άλλες τέσσερις ομάδες έχουν ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, στην οποία θυμίζουμε πως έχουν περάσει ήδη από την Ευρωπαϊκή Ζώνη οι Ελλάδα, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λιθουανία, Πολωνία, Ισπανία και Τουρκία. Για τα εναπομείναντα «εισιτήρια» θα παλέψουν το Μαυροβούνιο, η Λετονία, η Σερβία και το Ισραήλ.

-Το Μαυροβούνιο θέλει νίκη επί της Λετονίας στην Ποντγκόριτσα (25/02, 20.00) ή να χάσει με διαφορά μικρότερη των 8π. Σε διαφορετική περίπτωση θα περάσει η Λετονία.
Σερβία θέλει νίκη επί του Ισραήλ στο Βελιγράδι (24/02, 17.00) ή, σε περίπτωση ήττας δικής της με λιγότερους από 21π., νίκη της Γεωργίας επί της Εσθονίας. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν δηλαδή το Ισραήλ κερδίσει με +22π. και παράλληλα η Εσθονία κερδίσει τη Γεωργία, θα περάσει το συγκρότημα του Όντεντ Κάτας στα τελικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ