23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τελικός για την… ριμπάουντερ Χριστινάκη (pics, vid)

Το Μέριλαντ είναι έτοιμο να διεκδικήσει τον τίτλο της περιφέρειάς του. Είναι αήττητο (11-0) στο τουρνουά της περιφέρειας Big Ten και έφτασε στον τελικό για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Όλα αυτά και με τη συμβολή της Ελεάννας Χριστινάκη.

Η νίκη στον ημιτελικό επί του Νεμπράσκα με 66-53 ήρθε με την διεθνή γκαρντ να μετρά 14 πόντους, αλλά και 16 ριμπάουντ, που αποτελεί ρεκόρ καριέρας! Είχε ακόμη 3 ασίστ και μόλις ένα λάθος σε 36’ στο παρκέ. Επόμενος σταθμός το Οχάιο Στέιτ στον τελικό της B1G.

Η Χριστινάκη μιλώντας αργότερα στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ρωτήθηκε για τη δουλειά που έκανε στα ριμπάουντ: «Η προπονήτριά μου μου λέει πως όταν δεν μπορώ να σκοράρω για κάποιο λόγο, πως θα πρέπει να κάνω άλλα πράγματα για να κερδίζω το χρόνο στο παρκέ και να βοηθήσω την ομάδα μας. Οπότε σήμερα ήμουν συγκεντρωμένη σε αυτό ακριβώς: Αν δεν καταφέρω να σκοράρω, να είμαι έτοιμη να πασάρω, να πάρω ριμπάουντ..»

 

Όταν ρωτήθηκε γι’ αυτήν την νέα εμπειρία γι’ αυτήν στο Μέριλαντ απάντησε: «Είναι ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον. Το τουρνουά είναι ένα παιχνίδι τη φορά και είμαι πραγματικά χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ με όλους σ’ αυτή την ομάδα. Χαιρόμαστε κάθε στιγμή όλοι μαζί και δεν μπορώ αληθινά να πω πόσο ευτυχισμένη είμαι που έχω αυτή την ευκαιρία να είμαι εδώ με αυτές τις συμπαίκτριες και αυτούς του προπονητές!»

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ